Ortodontie

Aparat dentar Aparatele dentare, fixe sau mobile, sunt solutia ideala de a corecta deficientele de forma, structura si functionalitate ale dintilor, fiind tratamentul ce va rezolva indiferent de varsta toate aceste probleme, asigurandu-va in timp, o dantura sanatoasa si functionala.
In cabinetul nostru, puteti beneficia de consultul medicului ortodont special pregatit in acest domeniu, de sfaturile si indrumarile acestuia si fie ca vorbim de copii, tineri sau adulti, fiecare poate preveni sau trata aparitia de complicatii la nivelul structurilor dento-alveolare cu ajutorul aparatelor dentare moderne.
Tratarea din timp a afectiunilor , va asigura reusita si succesul tratamentului, va scurta perioada de purtare a aparatelor si va va oferi mai rapid satisfactia si incredera data de o dantura sanatoasa si corect functionala.

Programeaza-te la un consult (tel 031.432.71.24 / 021.637.06.67 sau la adresa de e-mail cabinet@dentistcrangasi.ro) si vei obtine toate informatiile necesare realizarii unui tratament ortodontic in cabinetul nostru.