Estetica si cosmetica

Cosmetica dentaraFie ca dorim o igenizare, un detartraj , o albire dentara sau corectarea aspectului neplacut al dintilor, in cele din urma vorbim de obtinerea unei danturi placute si sanatoase din punct de vedere estetic si functional.
Estetica si cosemtica dentara se ocupa cu obtinerea, corectarea si intretinerea danturii dumenavoastra cu ajutorul aparaturii si tehnicilor ce corecteaza deficientele locale ale dintilor.
Altfel spus, atunci cand dorim o “curatire” a dintilor apelam la detartrajul si periajul profesional, asa incat tesuturile, gingia sa nu fie incarcate de tartrul dentar , ceea ce poate duce la complicatii grave, la sangerari gingivale si chiar la pierderea dintilor.
Atunci cand dorim dinti mai albi, vorbim de albirea dentara , avand posibilitatea de a opta pentru albirea direct in cabinetul medical sau de albirea la domiciliu, toate cu scopul de a obtine un zambet minunat si dinti mai frumosi.
Atunci cand aspectul dintilor este afectat mai profound, prezinta carii dentare, anomalii de structura, putem vorbi de realizarea de coroane dentare ceramice sau de zirconiu sau de fatete dentare care sa corecteze aceste deficiente .
Toate au ca rezultat final obtinerea unei danturi placute , sanatoase si functionale !