Servicii&Proceduri

In cabinetul nostru asiguram efectuarea tuturor interventiilor stomatologie, asa incat fie ca vorbim de un simplu control dentar, de o simpla igenizare sau de interventii mai complexe, chirurgicale, toate procedurile sunt executate in cabinet , nefiind necesara deplasarea pacientului in afara cabinetului pentru efectuarea interventiilor mai laborioase.
Situatiile complexe de tratament se bucura de sprijinul unei echipe de medici cu experienta vasta, ceea ce confera un plus de incredere pacientului si creaza conditiile reusitei actului medical. Toate interventiile efectuate in cabinetul nostru se fac sub conditii de igena si sterilizare, fiecare pacient beneficind de truse de consultatie si instrumentar desigilat in fata sa, fiind printre putinele cabinete ce include in trusa de consultatie si suportul pe care va sta intreg instrumentarul de consult si interventie.
De asemenea se ofera: camp de lucru unic, pahare de plastic unice, aspirator salivar unic, bavetica , iar fiecare scaun este dezinfectat prompt cu cele mai eficiente solutii , pentru a va asigura confortul unor manopere 100% sterile si sigure.
Fara compromisuri !!!


Chirurgie dentara | Estetica si cosmetica | Implantologie | Ortodontie | Radiologie