Despre noi

cabinet stomatologicIn anul 1993 am pus bazele cabinetului care astazi este unul dintre cele mai cunoscute cabinete stomatologice din cartierul Crangasi si din Bucuresti.
Acoperind toata gama serviciilor medicale stomatologice, am reusit ca din anul 1993 pana in prezent, sa oferim locuitorilor cartierului Crangasi si celorlalti locuitori ai Capitalei, servicii medicale de calitate, la costuri corecte.
Am incercat mereu sa intelegem nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra , ne-am adaptat cerintelor si cu sprijinul dumneavoastra am devenit astazi un reper, fiind cabinetul stomatologic ce ofera 6 sali modern si complet utilate, destinate tuturor interventiilor stomatologice.
O intreaga echipa de medici specialisti, asistente, tehnicieni dentari este tot timpul prezenta pentru a asigura un act medical complet si de calitate .

Astazi, cand stomatologia moderna este in pas cu tehnologia, dorim ca fiecare dintre dumneavoastra sa se bucure de beneficiile unui act medical modern, iar tot ceea ce am realizat din anul 1993 pana in prezent sa duca la consolidarea relatiei speciale avute cu dumneavoastra, cei ce sunteti sau veti deveni pacienti ai cabinetului nostru !